Ryggsäck Ixon Back Tech3 24

Ryggsäck Ixon Back Tech3 24

612,14 kr

509,42 kr

-17%
Få ut det mesta av dina motorcykelutflykter med ryggsäcken Ixon Back Tech3 24, designad av det franska märket Ixon.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 13 eller 15 dagar

Beskrivning

Ryggsäck Ixon Back Tech3 24

Ryggsäcken Ixon Back Tech3 24 är det ultimata valet för motorcykelentusiaster. Den här ryggsäcken är designad av det kända varumärket Ixon och kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet för att uppfylla behoven hos de mest krävande motorcyklisterna.

Med en kapacitet på 24 liter erbjuder ryggsäcken tillräckligt med utrymme för att förvara tous dina viktigaste saker. Oavsett om det är en tur runt stan eller ett långdistansäventyr kan du enkelt bära med dig ombyte, hjälm, handskar och till och med din bärbara dator tack vare det särskilda vadderade facket.

Ryggsäcken Ixon Back Tech3 24 är också fullpackad med praktiska funktioner som gör ditt liv på vägen enklare. Kompressionsremsystemet gör att du kan hålla dina tillhörigheter på plats och justera väskans storlek efter dina behov. Dessutom håller den vattentäta ytterfickan dina värdesaker säkra och inom räckhåll.

Ryggsäcken är designad för cyklister och har en vadderad rygg med ventilationssystem för optimal komfort även under långa cykelturer. Ergonomiskt utformade justerbara axelremmar och ett bröstband ger en balanserad viktfördelning och optimalt stöd.

Ryggsäcken Ixon Back Tech3 24 är tillverkad av högkvalitativa material och är både léger och slitstark. Den har också reflexremsor för bättre synlighet och säkerhet på vägen.

Kort sagt, Ixon Back Tech3 24 ryggsäcken är ett måste för tous cyklister som letar efter en praktisk, bekväm och snygg ryggsäck. Så vänta inte längre, lägg till den i din motorcykelutrustning och ge dig ut på äventyr i full trygghet!

Mer information

Varumärke Ixon
Tillverkarens SKU 501105018-7001
Färg RÖD
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1