Toppfodral för motorcykel Shad TR55 Terra Edition

Toppfodral för motorcykel Shad TR55 Terra Edition

5 892,04 kr

4 718,95 kr

-20%
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 3 eller 5 dagar

Beskrivning

Toppfodral för motorcykel Shad TR55 Terra Edition

Toppfodral TERRA TR55 Black Edition för två modulära hjälmar. Den utmärker sig genom sin låga vikt på 5,4 kg, vilket gör den till den lättaste aluminiumväskan på marknaden. Designad och tillverkad till 100% i Barcelona. Den innovativa designen minimerar den visuella påverkan på motorcykeln. Versionen TERRA BLACK EDITION har en reptålig mattsvart finish. Toppfodralet TERRA TR55 har vunnit ABC Awards för att det har utformats med de grundläggande aspekterna för användning på äventyrscyklar i åtanke.

Det har en integrerad, aerodynamisk structure tillverkad av härdbar aluminiumlegering. Denna typ av aluminium är bara 1,2 mm tjock, vilket ger maximal styrka till en vikt på bara minimum.
Som alla aluminiumväskor i TERRA-serien har den det integrerade "TERRA Lock System" (patentsökt). Höljet structure är tillverkat av industriklassat AISI 304 rostfritt stål och inkluderar låssystemet och det integrerade infällbara handtaget. Det är utformat för enhandsanvändning rapide och gör att användaren kan öppna och stänga väskan samt installera och ta bort den på bara några sekunder. Den har också gångjärn i rostfritt stål AISI 304.

Fodralets gummitätning skyddar insidan mot väder och vind (vattentäthet). Dessutom minskar skumbotten rörelserna hos innehållet inuti.

TR55:s nycklar och cylinder motsvarar premiumversionen av SHAD, med ett system som minskar risken för stöld och med ett skydd som skyddar cylindern från damm.

Det är möjligt att lägga till en extra last tack vare dess externa krokar av AISI 304 rostfritt stål.

Installationen av en topp master och en monteringsplatta (ingår ej) är nödvändig. Det finns tre typer av monteringsplattor: standardplatta SHAD (D1B591PA), aluminiumplatta (D1BTRPA) eller svart aluminiumplatta (D1BTRPA2).

Cylindrarna är enkla att byta: på mindre än 5 minuter kan du göra topphöljet och sidohöljet kompatibla och använda dem med samma nyckel. En tredje cylinder för toppfodralet ingår i fodralet på höger sida.

Tillbehör (ingår ej): Tvådelat ryggstöd (D0RI75) och expanderbar innerväska (X0IB10).

Mer information

Varumärke Shad
Tillverkarens SKU D0TR55100B
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Team Nej
Egenskaper Aluminium
Sortiment TR55
Huvudsakligt material Nej
Leverans inom 24 timmar Nej